Rólunk

Vállalkozásunk az autó és épületüveg fólia piac méltán vezető márkáját a LLumar termékeket telepíti a gyártó Eastman Chemical Company kivitelezői vizsga birtokában, immáron több mint 20 éves tapasztalattal!

2003-ban második, 2005-ben pedig első helyezést értem el a Délkelet-európai autófóliázó EB-n és ennek köszönhetően mindkét évben képviselhettem Magyarországot a Németországban megrendezett Európa-bajnokságon. 2003-ban a németországi versenyen második helyen végeztem, így továbbjutottam az autófóliázó világbajnokságra, mely Floridában került megrendezésre.

Szolgáltatásainkat elsődlegesen Nyíregyháza és vonzás körzetében végezzük, de vállalunk megbízásokat az ország egész területéről. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a piac változását fejlődését és az új anyagokkal, technológiák alkalmazásával mindig biztosítjuk partnereink részére a legmagasabb szintű szolgáltatást.

Biztos szakmai hátteret jelent számunkra a gyártó budapesti székhelyű délkelet-európai központja, amely egyedüliként tagja Magyarországról a Nemzetközi Fólia Szövetségnek (www.iwfa.com). Mivel vállalkozásunk csak is kizárólag a fent említett LLumar termékekkel végzi szolgáltatását, megrendelőink biztosak lehetnek mindenkor a garantált minőségben.

Foglaljon időpontot most!